Nieuws

De praktijk van huisarts Edward Knol wordt m.i.v. 1 augustus een duo-praktijk. Edward zal naast zijn werk als huisarts één dag per week aan de slag gaan als “Regiohuisarts” bij Medrie. Dit betreft een bestuurlijke functie voor de regio Zwolle en omstreken, waarbij hij de huisartsen vertegenwoordigt in overleggen met verzekeraar, ziekenhuis en andere zorg-partijen. Om uw toegang tot huisartsenzorg gedurende de week te borgen zal Edward gaan samenwerken met duo-collega Herman Gerritsen.
U heeft hierdoor als patiënt zoveel mogelijk twee “vaste gezichten” binnen de huisartspraktijk.
Herman Gerritsen zal op de dinsdagen werken en Edward Knol is onveranderd op de maandag, woensdag en vrijdag voor u beschikbaar als huisarts. Op de donderdagen blijft de huidige situatie vooralsnog ongewijzigd – Edward doet die dag management- en organisatie zaken voor praktijk
De Verbinding en het Gezondheidshuis. Spoedvragen worden op die dag door de andere collega’s binnen De Verbinding waargenomen. Op onze webpagina huisartsen De Verbinding/ons team vindt u de namen, gezichten en werkdagen van onze huisartsen-duo’s (en van de overige collega’s binnen het team).

 

RECENT NIEUWS