Nieuws

Huisartsen van de Verbinding staan voor goede zorg. Samen met u werken we aan uw vitaliteit en gezondheid.

Huisartsen leveren deze zorg in samenwerking met andere zorgverleners. Wij doen dat aan de hand van de nieuwste inzichten en standaarden en laten ons daar jaarlijks op toetsen

De afgelopen 3 maanden hebben we te maken gekregen met het vertrek van enkele collega-huisartsen, waaronder dr. Gerritsen per 1 augustus 2021. Het levert een situatie op waar we niet tevreden mee zijn. Een essentieel onderdeel van onze zorg is dat onze patiënten een ‘eigen’ huisarts hebben. Op dit moment zijn dr. Knol, dr. Biewenga en dr. Witteveen de vaste huisartsen voor de Verbinding en per 1 september komt dr. Wietmarschen ons versterken. Er wordt gezocht naar 2 nieuwe huisartsen die zich aan onze praktijk verbinden om de doelstelling ‘elke patiënt een vaste huisarts’ te bereiken. Ter overbrugging wordt de huisartsenpraktijk de komende maanden anders georganiseerd. Wij werken tijdelijk met meerdere waarnemers.

Indien mogelijk zullen wij u bij uw eigen huisarts inplannen voor een doktersafspraak. Mocht dit niet mogelijk zijn, dan bieden wij u een ‘afspraak’ bij een van de waarnemers. De waarnemers zijn ervaren huisartsen. Om goede zorg te kunnen verlenen hebben zij inzage in uw dossier. Zij sluiten aan bij reeds bestaand beleid of maken samen met u nieuw beleid rondom uw gezondheid. Er worden tijdelijk geen nieuwe patiënten ingeschreven bij de huisartsen.

Contact
Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op. We zijn bereikbaar via 038-4262402

RECENT NIEUWS