Nieuws

Gezondheidshuis stadshagen

Gezondheidshuis Stadshagen is het grootste eerstelijns multidisciplinaire centrum in de Zwolse wijk Stadshagen. Met Huisartsenzorg, Fysiotherapie en Apotheek onder één dak en de samenwerking met zorgpartners bieden wij een breed zorgaanbod. Stichting Gezondheidszorg Stadshagen wordt bestuurd door de directeur en heeft een Raad van Toezicht. Omdat wij het cliëntenperspectief belangrijk vinden stellen wij een cliëntenraad in. Er is een vacature voor:

                               Vijf tot zeven leden die zitting willen nemen in de cliëntenraad

De cliëntenraad levert vanuit cliëntenperspectief een bijdrage aan goede zorg- en dienstverlening van het Gezondheidshuis, daarnaast vertegenwoordigt de cliëntenraad de gemeenschappelijke belangen van de cliënten. De eerste leden van de cliëntenraad worden benoemd door de bestuurder. Om deel te kunnen nemen aan de cliëntenraad is het noodzakelijk dat je cliënt van het Gezondheidshuis bent of je bent vertegenwoordiger van een specifieke patiëntenorganisatie. De zittingstermijn bedraagt voor twee leden 2 jaar en de overige leden vier jaar.

Voor deze functie is het belangrijk dat je kunt samenwerken. Daarnaast ben je in staat om objectief te handelen, je hebt oog voor de gemeenschappelijke belangen van de cliënten van het Gezondheidshuis. Ten slotte ben je in staat op advies uit te brengen aan de directeur.

Voor aanvullende informatie kun je contact opgenomen worden met: de heer Aad Schouten directeur via 038-4268200. Wil je solliciteren, stuur je motivatiebrief voor 8 februari 2021 naar: HR@gezondheidshuis.nu 

RECENT NIEUWS