Nieuws

Heb jij zin in een leuke nieuwe uitdaging?

Voor onze twee huisartsenpraktijken zijn wij op zoek naar meerdere enthousiaste doktersassistentes.

Wie zijn wij?

Wij zijn Gezondheidshuis Stadshagen, een multidisciplinair centrum in de 1e lijnszorg. In ons huis bevinden zich twee grote huisartsenpraktijken, een fysiotherapie praktijk en een apotheek, met een uitstekende onderlinge samenwerking.

Samen werken we aan de vitaliteit van de inwoners van de Zwolse wijk Stadshagen. In de “Samenwerken in de Wijk”- projecten werken we met elkaar aan vitaliteit, leefstijl en welzijn. Doordat we onder één dak gehuisvest zijn en elkaar goed kennen, zijn de lijntjes kort en is een overlegje met een andere discipline tijdens de koffie zo gedaan.

Wat zoeken we?

Voor onze twee huisartsenpraktijken Werkeren en De Verbinding zijn we op zoek naar gediplomeerde doktersassistentes die houden van energiek en afwisselend werk in een gezellig team. De omvang van het dienstverband bespreken we samen.

Wat bieden we?

Het Gezondheidshuis biedt een leuke werkplek met fijne collega’s waar je ervaring op kunt doen en waar jij jouw ervaring als doktersassistente in kunt brengen en samen kunt werken met verschillende disciplines. Het salaris bedraagt minimaal € 2.403 en maximaal € 3.321 bruto per maand bij een fulltime dienstverband.

Ben jij die betrokken, enthousiaste doktersassistente die het leuk vindt met ons mee te werken in deze levendige wijk, dan komen we heel graag met je in contact.

Heb je nog vragen over de inhoud van de functie? Die beantwoorden we graag.

Wilma Dutij, coördinerend doktersassistente praktijk Werkeren: w.dutij@gezondheidshuis.nu

Marije Kamphuis, praktijkmanager De Verbinding: m.kamphuis@gezondheidshuis.nu

Sollicitaties kunnen gericht worden aan Saskia Verdurmen, HR adviseur: s.verdurmen@gezondheidshuis.nu

RECENT NIEUWS