Nieuws

Wil jij werken in een leuk team in een moderne praktijk?

Reageer dan op deze oproep!

Wij zoeken doktersassistentes (m/v)

Het betreft een vacature voor vast dienstverband (24 uur)
en een vacature voor zwangerschapswaarneming (16-24 uur).

 

Wij zijn een huisartsenpraktijk in een Gezondheidscentrum (Gezondheidshuis Stadshagen) en bestaan uit zes huisartsen, elf doktersassistentes, drie POH's, twee POH's-GGZ en een verpleegkundig specialist. Wij werken samen met huisartsenpraktijk De Verbinding, apotheek en fysiotherapie. Verder werken er in ons centrum mensendieck-, ergo- en podotherapeuten evenals psychologen.

We zoeken vaste vervanging voor een van onze assistentes die naar het buitenland gaat verhuizen (met ingang van 1 augustus 2019) en tijdelijke vervanging voor twee assistentes die met zwangerschapsverlof gaan (met ingang van 1 september 2019).

Wij zoeken enthousiaste gediplomeerde doktersassistentes die gemotiveerd zijn om zichzelf te ontwikkelen op triage gebied en spreekuur ondersteuning voor de huisartsen. Wij bieden een werkplek in een groot en gezellig team met afwisselende werkdagen.

Samenwerken en het werk leuk maken is erg belangrijk als je in een groot team werkt. Dus als je dat leuk en uitdagend vindt stuur dan je sollicitatie brief met CV voor 30 mei aanstaande naar Wilma Dutij, coƶrdinerend doktersassistente (w.dutij@gezondheidshuis.nu).

Voor meer informatie kan je contact opnemen met Wilma Dutij of Frank Oldenhof, huisarts. Tel. 038-4268203.

RECENT NIEUWS