Nieuws

Fysiotherapie logo                                                                

‘Samen werken aan de vitaliteit en gezondheid van de inwoners van Stadshagen’

Daar zijn we als fysiotherapeuten dagelijks enthousiast mee bezig en we hebben hulp nodig! Heb jij zin om samen met ons aan deze missie te werken dan komen we graag met je in contact.

Wat hebben we nodig?
Een enthousiaste Fysiotherapeut met BIG registratie die zich ook kan vinden in de onderstaande kernwaarden. Ben je opgeleid of nog in opleiding tot Psychosomatisch of Geriatrisch fysiotherapeut, of heb je daar belangstelling voor, dan komen wij ook heel graag in contact met jou.

Flexibel en leergierig
Ons jonge enthousiaste team heeft veel ervaring op verschillende fysiotherapeutische gebieden. Daarmee wordt jouw werk veelzijdig en uitdagend. Je leert van je collega’s en zij van jou. Je wordt op diverse vakgebieden ingezet, van Covid nazorg tot revalidatie tot pijnklachten.

Respectvol en zorgvuldig
Wij zijn een laagdrempelige organisatie waar wij respectvol en zorgvuldig (samen)werken. Patiënten ervaren ieder contact als een persoonlijke benadering. Deze manier van werken geeft ons meerwaarde voor onze patiënten. We bieden de patiënt daadwerkelijk hulp.

Professionaliteit
Je levert samen met ons kwaliteit door op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en dit toe te passen in ons vakgebied, met mogelijkheid tot verdere ontplooiing. Samen volgen en anticiperen we op ontwikkelingen in de maatschappij en specifiek in de wijk Stadshagen, waarin we multidisciplinair samenwerken met andere zorgpartners in en buiten het Gezondheidshuis.

Geïnteresseerd geraakt?
Fijn. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen met Jeanette van Tarel, disciplinecoördinator via telefoon: 038-426 83 05 of email: fysiotherapie@gezondheidshuis.nu

Gezondheidshuis Stadshagen is een eerstelijns multidisciplinair centrum in de Zwolse wijk Stadshagen. Met Huisartsenzorg, Apotheek en Fysiotherapie onder één dak en de samenwerking met zorgpartners bieden wij een breed zorgaanbod voor de hele wijk Stadshagen.

RECENT NIEUWS