Nieuws

Fysiotherapie logo     

Vacature Fysiotherapeut (tijdelijk contract)                                             

‘Samen werken aan de vitaliteit en gezondheid van de inwoners van Stadshagen’

Daar zijn we als fysiotherapeuten dagelijks enthousiast mee bezig en we hebben hulp nodig! Heb jij zin om samen met ons aan deze missie te werken dan komen we graag met je in contact.

Wat hebben we nodig?
Een enthousiaste Fysiotherapeut met BIG registratie die zin heeft om ons te helpen. Binnenkort hopen twee van onze collega’s met zwangerschapsverlof te gaan. Wij zoeken een leuke collega om ons te helpen gedurende dit verlof (in totaal ongeveer 8 maanden). Bevalt het jou en ons dan is er wellicht zicht op een langere aanstelling.

Professioneel, flexibel en leergierig
Ons jonge enthousiaste team heeft veel ervaring op verschillende fysiotherapeutische gebieden. Daarmee wordt jouw werk veelzijdig en uitdagend. Je leert van je collega’s en zij van jou. Je wordt op diverse vakgebieden ingezet, van Covid nazorg tot revalidatie tot pijnklachten.

Respectvol en zorgvuldig
Wij zijn een laagdrempelige organisatie waar wij respectvol en zorgvuldig (samen)werken. Patiënten ervaren ieder contact als een persoonlijke benadering. Deze manier van werken geeft ons meerwaarde voor onze patiënten. We bieden de patiënt daadwerkelijk hulp.

Geïnteresseerd geraakt?
Fijn. Voor vragen over de functie kun je contact opnemen via telefoon: 038-426 83 05 of email: fysiotherapie@gezondheidshuis.nu

Gezondheidshuis Stadshagen is een eerstelijns multidisciplinair centrum in de Zwolse wijk Stadshagen. Met Huisartsenzorg, Apotheek en Fysiotherapie onder één dak en de samenwerking met zorgpartners bieden wij een breed zorgaanbod voor de hele wijk Stadshagen.

RECENT NIEUWS