Nieuws

Huisartsen de Verbinding


Iets voor jou? We zoeken 2 enthousiaste huisartsen in ons team


Herken jij jezelf in één van onderstaande profielen? Dan gaan we graag met je in gesprek!

  • Een huisarts voor 3 dagen per week (of 2 - 4 d pwk in overleg) die zich voor langere tijd aan onze praktijk wil verbinden en actief deelneemt in het door-ontwikkelen van de praktijk
  • Een huisarts voor 3 dagen per week (of 2 – 4 d pwk in overleg) die zich wil oriënteren in een groeiwijk setting, met ruimte om naast de patiëntenzorg neventaken of interessegebieden te verkennen

Wij zijn een informeel en bevlogen team bestaande uit 5 huisartsen, 6 praktijkassistentes, 2 PVK/POH, 2 POH-GGZ en een PA huisartsenzorg in opleiding. Samen zijn we huisartsenpraktijk De Verbinding in de Zwolse wijk Stadshagen. We leveren zorg aan ruim 6.500 patiënten in Stadshagen. De praktijk is onderdeel van Gezondheidshuis Stadshagen – een eerstelijns gezondheidscentrum met 2 huisartspraktijken, een apotheek, fysiotherapie en diverse andere zorgverleners.

Stadshagen is een relatief jonge wijk, je zult dit terugzien in de populatie van patiënten die onder je zorg valt. We hebben de patiëntenzorg zoveel mogelijk verdeeld in vaste duo’s zodat je als arts en patiënt goed gekend bent. De praktijk werkt met HIS Medicom. We doen zoveel mogelijk onze eigen kleine chirurgie en houden onze ogen open voor innovatie en digitalisering die ons werk leuker en/of makkelijker maakt. Als praktijk leiden we een PA op voor inzet in De Verbinding.

Het is de bedoeling dat je naast de dagzorg deelneemt in de diensten @huisartsenpost Zwolle naar rato van je aanstelling.

Bij aanstelling kijken we samen waar je interesse en ervaring ligt om eventuele praktijk overstijgende taken te vervullen. Met oog op het team en continuïteit van zorg denken we aan een arbeidsovereenkomst of overeenkomst van opdracht voor tenminste 1 jaar.

Kijk voor meer informatie over ons team, onze praktijk en het gezondheidscentrum maar eens op www.gezondheidshuisstadshagen.nl – ook kun je natuurlijk contact opnemen met Edward, coördinerend huisarts.

Edward Knol:  e.g.knol@gezondheidshuis.nu - overleglijn 038-4262408 - mobiel 06-13186168

                       

RECENT NIEUWS