Menu tonen

Medicatiebegeleiding

Voor een veilig gebruik van geneesmiddelen wordt ieder recept door zowel een assistente als een apotheker gecontroleerd. Er wordt gekeken naar de juiste dosering en of het nieuwe geneesmiddel samengaat met andere middelen die u al gebruikt en andere aandoeningen die u heeft. Meld het daarom altijd als u bijvoorbeeld zwanger bent of allergisch voor bepaalde middelen.

Deze controles voeren wij niet alleen uit bij geneesmiddelen op recept, maar ook bij de zelfzorgmiddelen die u bij de apotheek koopt.

Persoonlijk gesprek

Wilt u graag een gesprek met één van de apothekers, bijvoorbeeld voor een check van uw medicatie, dan bent u welkom op het inloopspreekuur op dinsdag tussen 11.00 en 12.00 uur. Uiteraard kunt u ook op een ander moment een apotheker spreken - bij voorkeur op afspraak.

Biedt de balie onvoldoende privacy om een gesprek te voeren, dan kan het gesprek worden voortgezet in een aparte spreekkamer.

 

Wat vindt u?

Bij de introductie van onze nieuwe website hebben wij er voor gekozen om “u” te gebruiken als aanspreektitel. Bij een evaluatie hebben we ons afgevraagd wat u prettiger vindt; “u” of “jij”. Daar hebben we nu iets op gevonden.

U kunt nog de hele maand april en tot 1 mei uw stem uitbrengen via deze online peiling. Graag nodigen we alle bezoekers van de website hiervoor uit. In mei plaatsen we de uitkomst op de website.

Hoe wilt u via de website worden aangesproken?