Menu tonen

Wilt u zich zowel bij de apotheek als bij een huisarts in het Gezondheidshuis in laten schrijven, klikt u dan hier voor de procedure en formulieren.

Heeft u al een huisarts en wilt u zich alleen bij de apotheek laten inschrijven, dan bent u ook van harte welkom. Wij kunnen u altijd helpen met uw recept, ook al bent u nog niet bij ons bekend.

Komt u van een apotheek in de regio Zwolle, dan kunt u bij ons een overschrijvingsformulier invullen. Daarmee geeft u toestemming voor het overnemen van uw farmaceutische dossier.

Komt u van een apotheek buiten de regio Zwolle, neemt u dan een actueel medicatie-overzicht mee. Wij kunnen u dan ter plekke inschrijven.

Wat vindt u?

Bij de introductie van onze nieuwe website hebben wij er voor gekozen om “u” te gebruiken als aanspreektitel. Bij een evaluatie hebben we ons afgevraagd wat u prettiger vindt; “u” of “jij”. Daar hebben we nu iets op gevonden.

U kunt nog de hele maand april en tot 1 mei uw stem uitbrengen via deze online peiling. Graag nodigen we alle bezoekers van de website hiervoor uit. In mei plaatsen we de uitkomst op de website.

Hoe wilt u via de website worden aangesproken?