Menu tonen

Fitness geboden door Fysiotherapie Gezondheidshuis is voor mensen met lichamelijke klachten of beperkingen die graag in beweging willen komen, voor patiënten die fysiotherapeutisch uitbehandeld zijn maar ter onderhoud of preventie willen blijven trainen én voor mensen zonder klachten.

Kortom: wil je graag in beweging komen, maar weet je niet hoe en is een sportschool niets voor jou? Kom dan bij ons trainen.

Hoe zien de trainingen eruit?

We trainen in groepen van maximaal 7 deelnemers met een vaste fitness trainer. Een training duurt een uur en zal 1x in de week plaatsvinden op de maandagavond. Indeling is in overleg en naar beschikbaarheid in de groepen. Van tevoren vindt er een korte intake plaats waarin de trainingsdoelen besproken worden en waarbij eventuele klachten of beperkingen voor het sporten aangegeven kunnen worden. Aan de hand van dit gesprek wordt er samen met je een persoonlijk trainingsschema opgesteld.

Je kunt aan de trainingen deelnemen als je in staat bent om zelfstandig te kunnen trainen. Er is altijd iemand voor begeleiding aanwezig, maar in verband met het zelfstandige karakter van de trainingen is het belangrijk dat je voldoende mobiel bent.

Kosten

Deelname kost € 33,00 per maand. De kosten van de fitness worden niet door de zorgverzekeraar vergoed. Je kunt dit zelf Je kunt je abonnement per maand opzeggen, je zit bij ons niet vast aan een langdurig contract.

Wanneer je nog vragen hebt over de Fitness kun je die uiteraard aan ons stellen. Wij zijn bereikbaar op 038 - 426 83 05 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.