Menu tonen

TC91logo

Sinds het voorjaar van 2018 zijn wij, Fysiotherapie Gezondheidshuis, sponsor van TC’91. Als sponsor willen wij graag wat voor de club betekenen en willen we bijdragen aan een gezonde en blessurevrije vereniging. Om deze reden bieden wij de leden van TC’91 de volgende diensten:

Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur vindt om de week plaats op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in het clubhuis van TC'91 bij de kinderspeelhoek. Hieronder vind je een rooster met de dagen waarop wij aanwezig zijn. Wijzigingen onder voorbehoud. 

Tijdens het inloopspreekuur kun je vragen stellen of advies vragen aan een fysiotherapeut. Ook als je een blessure hebt kun je bij ons terecht om je klacht te laten beoordelen. Deze screening is gratis. Mocht verdere behandeling noodzakelijk zijn, dan kunnen we direct een afspraak voor je plannen bij een van onze fysiotherapeuten.

2020

zomervakantie 4-7 tm 16-8

dinsdag 18 augustus

Tijdens de toernooiweek van de Clubkampioenschappen bij TC'91 zijn wij extra aanwezig op:
dinsdag 1 september, donderdag 3 september, zaterdag 5 september en zondag 6 september

dinsdag 15 september
dinsdag 29 september

Vanwege de landelijke maatregelen rondom Covid-19 en het sluiten van de sportkantines is het niet meer mogelijk om de inloopspreekuren voort te zetten bij TC'91.
Vanzelfsprekend is het mogelijk om contact op te nemen met Fysiotherapie Gezondheidshuis voor het stellen van een vraag omtrent klachten / sportblessures en is het is mogelijk om een afspraak te maken via 038 - 426 83 05. 

Binnen 24 uur een afspraak op de praktijk

Voor leden van TC’91 hebben wij op werkdagen altijd binnen 24 uur een plekje in onze agenda’s. Meld je hiervoor aan via onze website of bel naar 038-426 83 05. Vermeld hierbij dat je lid bent van de vereniging en wij regelen de rest!

Gedurende de wintermaanden is er geen inloopspreekuur bij TC'91, maar kun je op werkdagen bellen naar onze praktijk voor het maken van een afspraak, of je online aanmelden via het formulier op deze website onder de startpagina Fysiotherapie.

 

RECENT NIEUWS