Menu tonen

TC91logo

Hallo allen,

Gezien de Corona van afgelopen jaar hebben wij als fysiotherapeuten geen mogelijkheid gehad om jullie van dienst te zijn middels de inloopspreekuren op de tennisclub. Wel is er de mogelijkheid om je aan te melden op onze praktijk mocht je klachten van het bewegingsapparaat ondervinden. Heb je last van je schouder, knie, rug, enkel of heup of wellicht elders klachten van het lichaam waarvan je eigenlijk niet goed hersteld en of hinder van hebt. Vraag je je af wat de oorzaak van de klachten zijn en hoe je kunt zorgen dat de klachten minder worden, schroom niet en neem contact op met ons fysiotherapeuten van het Gezondheidshuis Stadshagen en laat een afspraak plannen voor een onderzoek. Voor leden van de tennisvereniging TC’91 Stadshagen maken wij het mogelijk om binnen 24 uur een afspraak op de praktijk te krijgen.

Nu Corona iets beter onder controle lijkt te komen, worden de regels versoepeld en maakt het voor ons weer mogelijk om inloopspreekuren te gaan opstarten. Gezien de aankomende vakantie periode en de nog geldende Corona regels, gaat ons inloopspreekuur weer van start vanaf dinsdag 24 augustus, vanaf 19.30 – 20.30 uur. Mocht 1 van je kinderen klachten hebben waar je vragen over hebt, is bovenstaand tevens mogelijk. Eens in de 2 weken is 1 van onze fysiotherapeuten op de club aanwezig (zie website TC en/of Gezondheidshuis) om vrijblijvend een onderzoek te doen naar de bestaande klachten en vragen te beantwoorden over de klachten. Met een gedegen advies kun je dan verder aan de slag!!

Schroom niet als je klachten hebt en kom langs tijdens 1 van onze inloopspreekuren!!

Tot ziens op de club,

Team Fysiotherapie Gezondheidshuis Stadshagen

 

Sinds het voorjaar van 2018 zijn wij, Fysiotherapie Gezondheidshuis, sponsor van TC’91. Als sponsor willen wij graag wat voor de club betekenen en willen we bijdragen aan een gezonde en blessurevrije vereniging. Om deze reden bieden wij de leden van TC’91 de volgende diensten:

Inloopspreekuur

Het inloopspreekuur vindt om de week plaats op dinsdagavond van 19.30 tot 20.30 uur in het clubhuis van TC'91 bij de kinderspeelhoek. Hieronder vind je een rooster met de dagen waarop wij aanwezig zijn. Wijzigingen onder voorbehoud. 

Tijdens het inloopspreekuur kun je vragen stellen of advies vragen aan een fysiotherapeut. Ook als je een blessure hebt kun je bij ons terecht om je klacht te laten beoordelen. Deze screening is gratis. Mocht verdere behandeling noodzakelijk zijn, dan kunnen we direct een afspraak voor je plannen bij een van onze fysiotherapeuten.

2021

dinsdag 24 augustus
dinsdag 7 september
dinsdag 21 september
dinsdag 5 oktober
dinsdag 19 oktober 

Binnen 24 uur een afspraak op de praktijk

Voor leden van TC’91 hebben wij op werkdagen altijd binnen 24 uur een plekje in onze agenda’s. Meld je hiervoor aan via onze website of bel naar 038-426 83 05. Vermeld hierbij dat je lid bent van de vereniging en wij regelen de rest!

Gedurende de wintermaanden is er geen inloopspreekuur bij TC'91, maar kun je op werkdagen bellen naar onze praktijk voor het maken van een afspraak, of je online aanmelden via het formulier op deze website onder de startpagina Fysiotherapie.

 

RECENT NIEUWS