Menu tonen

martijn 

Mijn naam is Martijn Struik en ben vanaf oktober twee dagen in de week op maandag en woensdag werkzaam als vaste waarnemer bij huisartsenpraktijk De Verbinding.

Ik kom uit Deventer en heb in Rotterdam Geneeskunde gestudeerd. Daarna heb ik 1,5 jaar in het ziekenhuis gewerkt als arts-assistent Interne geneeskunde en de huisartsopleiding afgerond in Rotterdam. Ik ben een enthousiaste en rustige huisarts en hoop u in de praktijk te kunnen helpen waar dit nodig is.

 

yuan

 

Mijn naam is Yuan Lin en vanaf begin oktober ben ik als vaste waarnemer aan het werk bij huisartsenpraktijk De Verbinding.

Nadat ik in Groningen de basisopleiding Geneeskunde en daarnaast Psychologie had afgerond ben ik in Zwolle de Huisartsenopleiding gaan doen. Tijdens de opleiding heb ik onder andere gewerkt bij praktijken in Zwolle en Hoogeveen en in de Isala klinieken in Zwolle en Meppel.

Ik heb ontzettend veel zin om aan de slag te gaan als vaste waarnemer bij De Verbinding. Hier ben ik op drie vaste dagen in de week, nl. op dinsdag, donderdag en vrijdag, werkzaam als uw huisarts. Daarnaast werk ik regelmatig op de huisartsenpost en bij een huisartsenpraktijk in Hoogeveen.