Menu tonen

MijnGezondheid.net

MijnGezondheid.net biedt de mogelijkheid om via internet uw gezondheidszaken met de huisartsen en apotheek van Gezondheidshuis Stadshagen gemakkelijk en snel te regelen. Via het portaal MijnGezondheid.net kunt u thuis uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken met uw huisarts of praktijkassistente, een e-consult aanvragen bij uw huisarts of apotheker of een deel van uw dossier inzien. Ook vindt u op MijnGezondheid.net betrouwbare informatie over uw aandoeningen en de medicijnen die u gebruikt.

Wie kan gebruik maken van MijnGezondheid.net?

Als u bent ingeschreven als patiƫnt bij een van de huisartsen en/of de apotheek van het Gezondheidshuis Stadshagen, kunt u gebruik maken van deze service. U kunt ook als ouder uw minderjarige kinderen tot 16 jaar aanmelden.

Wat kan ik allemaal met MijnGezondheid.net?

Huisarts: u kunt in de e-agenda een afspraak plannen voor het spreekuur van uw huisarts of praktijkassistente, een vraag stellen via e-mail consult aan uw huisarts of een van de andere praktijkmedewerkers, uw labuitslagen bekijken en een deel van uw medisch dossier inzien. U heeft verder toegang tot duidelijke en betrouwbare informatie over gezondheid en ziekte. Voor herhaalmedicatie en inzage in uw medicijndossier moet u ook ingeschreven zijn bij de apotheek, zoals hieronder uitgelegd.

Apotheek

Wij nodigen u uit via MijnGezondheid.net uw herhaalrecepten aan te vragen. Dit is alleen bedoeld voor medicijnen die u eerder heeft ontvangen en die u al langere tijd gebruikt. U ziet ook een overzicht van uw medicatie die u tevens kunt uitdraaien. wanneer u op reis gaat. Bovendien kunt u per e-mail vragen stellen aan de apotheker en eventuele onjuistheden in uw medicatie-overzicht doorgeven. Zie Online Dossier. Ook kunt u hier meer lezen over de andere services die de apotheek biedt, waaronder de herhaalservice voor chronische medicijnen en het gebruik van 24-uurs kluisjes.

Is MijnGezondheid.net veilig?

MijnGezondheid.net maakt gebruik van een besloten en beveiligd netwerk op internet. Om in te kunnen loggen heeft u een DigiD met sms-functie en een mobiele telefoon nodig. DigiD is de elektronische legitimatie voor internetdiensten van de overheid (o.a. belastingdienst). De overheid heeft geen inzage in uw gegevens op MijnGezondheid.net. Informatie over DigiD en het aanvragen hiervan vindt u op www.digid.nl.

Hoe ziet MijnGezondheid.net eruit?

Klik hier voor de demo en lees meer informatie in de folder.

Aanmelden voor MijnGezondheid.net

Klik hier als u zich wilt aanmelden. Zodra u zich heeft aangemeld op het portaal van MijnGezondheid.net krijgt uw huisarts/apotheek hiervan bericht. Wij sturen u dan een bevestiging en zorgen ervoor dat u binnen 5 werkdagen gebruik kunt maken van uw zorgdossier thuis. De eerste keer dat u thuis inlogt tekent u digitaal het contract voor veilige en betrouwbare uitwisseling van uw gegevens met huisartsenpraktijk en apotheek.

Lees de algemene informatie en voorwaarden goed door voordat u uw (digitale) handtekening zet. Heeft u vragen, dan leggen we het u graag uit.