Menu tonen

SOA’s zijn seksueel overdraagbare aandoeningen. Je kunt een SOA krijgen zonder dat je iets merkt. Je hebt dus niet altijd klachten, maar het kan wel gevolgen voor je gezondheid hebben als je niet op tijd wordt behandeld.

Doe daarom op tijd een SOA-test. De meeste SOA’s zijn gemakkelijk te genezen. Om hierin de juiste onderzoeken, testen en/of beleid op maat te geven hebben we binnen praktijk De Verbinding een SOA spreekuur. Dit spreekuur wordt gedaan door praktijkassistente Karin Vonhof. Zij kan u gericht informeren en adviseren. De assistente is hierin speciaal geschoold en is op de hoogte van de laatste stand van zaken m.b.t. diagnostiek en behandeling van SOA’s.

U kunt alleen gebruik maken van het SOA-spreekuur als u patiënt bent in praktijk De Verbinding. Een consult op het SOA- spreekuur duurt ongeveer 20 minuten. De consulten worden door uw ziektekostenverzekering vergoed vanuit de basisverzekering. Eventuele laboratoriumonderzoeken gaan net als ieder ander laboratoriumonderzoek van uw eigen risico af.

Dus bent u bang een SOA te hebben? Heeft u klachten die zouden kunnen wijzen op een SOA? Hoorde u zojuist dat uw bedpartner een SOA heeft? Of heeft u een nieuwe relatie? Heeft u andere vragen over SOA’s?

Schroom niet en neem contact op met de praktijk voor het maken van een afspraak. Vermeld erbij dat u een afspraak wilt voor het SOA-spreekuur.

U kunt als u wilt de vragenlijst hier downloaden en invullen voordat u op het spreekuur komt bij de SOA consulente. De antwoorden worden besproken om een zo goed mogelijk beleid te volgen en de juiste onderzoeken in te zetten’