Menu tonen

MijnGezondheid.net

Via MijnGezondheid.net kunt u via internet meteen een afspraak maken met uw huisarts of praktijkassistente of een e-consult aanvragen bij uw huisarts.

Afspraak maken

Voor een afspraak met één van de huisartsen, praktijkondersteuners of doktersassistentes, kunt u bellen op:

maandag tot en met vrijdag tussen 08.00 – 17.00 uur
tel (038) 426 82 03
fax (038) 426 82 06
Receptenlijn 24 uur per dag (038) 426 82 05

collega overleglijn (alleen voor zorgprofessionals) (038) 426 82 04

Spoedlijn:
in geval van nood tijdens opening: Spoedlijn (038) 426 82 02
In geval van nood buiten opening: Huisartsenpost Zwolle (0900) 333 6 333

Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen belt u:
voor het aanvragen van een (telefonisch) consult of huisbezoek zo mogelijk voor 11.00 uur
voor uitslagen van onderzoek zo mogelijk tussen 13.00 - 17.00 uur.

Blaasontsteking(?). Urine voor onderzoek inleveren vóór 10.00 uur. We nemen alleen originele urinecontainers aan. Deze werken hygiënischer en de uitslagen zijn betrouwbaarder. De urinecontainers zijn te koop bij de apotheek.
pdf icon  print hier het formulier voor urine onderzoek  

Om de spreekuren efficiënt te plannen vraagt de doktersassistente u naar de reden van het consult. Hierdoor kan de arts zich zo nodig voorbereiden. Per afspraak reserveren wij 10 minuten tijd voor u. Geeft u aan wanneer u meer tijd nodig heeft, zoals bij het bespreken van twee of meer klachten. Wij plannen dan extra tijd voor u.

Niet dringende afspraak

Uiteraard is het mogelijk een afspraak vooruit te plannen. Dit kan ook via de receptioniste aan de balie van het Gezondheidshuis of telefonisch ( 038-4268203).

Afspraak annuleren

Belt u de doktersassistente tijdig als een gemaakte afspraak niet door kan gaan. Iemand anders kan dan op uw tijdstip komen.

Huisbezoek

Zowel huisartsen, praktijkondersteuners als verpleegkundig specialisten bezoeken mensen thuis. Bent u vanwege ziekte of medische redenen niet in staat om naar de praktijk te komen, vraagt u dan een huisbezoek (visite) aan vóór 11.00 uur op nummer (038) 426 82 03. Na overleg wordt u thuis bezocht.

Eigen risico

Een bezoek aan uw huisarts gaat niet ten koste van uw eigen risico. Realiseert u zich echter dat aangevraagde vervolgonderzoeken door de huisarts, zoals bijvoorbeeld bloedonderzoek en kweken, wèl kunnen vallen in principe onder het Eigen Risico.

Verwijzingen

Indien er een verwijzing nodig is voor een andere zorgverlener zullen wij u de verwijsbrief (direct) meegeven of deze via de fax naar de specialist versturen. In sommige gevallen is het noodzakelijk om meer tijd te nemen voor het schrijven van een uitgebreide verwijsbrief. In die gevallen vragen wij u of u de verwijsbrief bezorgd wilt hebben op uw huisadres. Als u dat niet wilt, kunt u de verwijsbrief alsnog ophalen bij de praktijk.