Overige zorg

Eten doen we elke dag. Soms denken we niet eens meer na over wat we kopen en eten. De winkel kennen we uit ons hoofd en de producten die we in ons wagentje leggen zijn vaak gekozen vanuit een gewoonte.

Maar wat kopen we nu eigenlijk en welke effect heeft dit op onze gezondheid? Uit de brede ervaring die ik heb, zijn het soms de kleine dingen die veel kunnen doen ten behoeve van uw gezondheid.

We zijn gewend om ons hoofd te gebruiken en daardoor verliezen we steeds meer de verbinding met ons lichaam. We weten niet meer welke voeding goed voor ons is en worden beïnvloed door kreten op de verpakking en kopen “geknutselde” voedingsmiddelen. Door deze voedingsmiddelen te blijven eten waarvan de industrie zegt dat ze goed voor ons zijn, blijven we ons brein en lijf voeden met (nep)suikers en bewerkte koolhydraten en vetten. Ik zie steeds vaker dat eten vulling is geworden in plaats van voeding wat ons lijf echt nodig heeft. Dit resulteert in steeds meer buikvet en meer lichamelijke klachten als hoofdpijn, vermoeidheid, buikklachten. Wilt u anders kijken naar uw voeding en gedrag? U kunt bij mij terecht voor een voeding- of dieetadvies, een machtiging voor energieverrijkte voeding, maar ook voor een coaching traject op maat.

Zoekt u een diëtist voor uw kind? Mijn collega Jannet Grave is gespecialiseerd in kinderen en heeft maandelijks spreekuur bij het consultatiebureau in Stadshagen en Bloemendalstraat 7 Zwolle-centrum, tel 06 507 34 905.

Hoe kunt u mij bereiken?
Elke dinsdag en op woensdag in de oneven weken heb ik spreekuur in het Gezondheidshuis.

U bent van harte welkom!
Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen of mailen.

Met vriendelijke groet, 

handtekening Danielle Westerman

Locaties:
Westeinde 11 NIEUWLEUSEN
Gezondheidshuis Stadshagen, Werkerlaan 156-158 ZWOLLE
De BolleBieste Gezondheidsplein, Rembrandtlaan 10 ZWOLLE
Tel: 06 182 57 405

KP DietistNVD dietist

RECENT NIEUWS