Overige zorg

Westerman & Grave - Diëtisten

Eten doen we elke dag. Soms denken we niet eens meer na over wat we kopen en eten. De winkel kennen we uit ons hoofd en de producten die we in ons wagentje leggen zijn vaak gekozen vanuit een gewoonte.

Maar wat kopen we nu eigenlijk en welke effect heeft dit op onze gezondheid?  Uit de brede ervaring die wij hebben om mensen te begeleiden naar een gezondere leefstijl, zijn het soms de kleine dingen die veel kunnen doen ten behoeve van uw gezondheid.

Sinds 2005 ben ik, Daniëlle Westerman, zelfstandig diëtist met een eigen praktijk in Nieuwleusen, Dalfsen en Zwolle en vanaf 2016 begeleid ik de mensen ook vanuit onze praktijk in het Gezondheidshuis van Stadshagen. Hier werk ik samen met alle andere disciplines en elke dag is mijn werk weer vol afwisseling en uitdaging, waarbij de cliënt centraal staat in zijn/haar hulpvraag.

Mijn specialisatie is koolhydraatarm advies in alle gradaties. Hiervoor ben ik ook verbonden met Voeding Leeft/Keer Diabetes 2 Om om via landelijke groepsprogramma’s insuline resistentie onder de aandacht te brengen. Want juist insuline resistentie resulteert in verschillende metabole aandoeningen als Diabetes mellitus, hoge bloeddruk, hoog cholesterol, verhoogde ontstekingsreacties en zo meer.

Daarnaast kunt u ook voor andere aandoeningen bij mij terecht zoals:

  • Prikkelbare darmklachten
  • Coeliakie
  • Ondergewicht
  • Overgewicht

Zoekt u een diëtist voor uw kind? Mijn collega Jannet Grave is gespecialiseerd in kinderen en heeft maandelijks spreekuur bij het consultatiebureau in Stadshagen en Bloemendalstraat 7 Zwolle-centrum.

Hoe kunt u mij bereiken?

Elke dinsdag en op woensdag in de oneven weken heb ik spreekuur in het Gezondheidshuis.

U bent van harte welkom!

Voor vragen of voor het maken van een afspraak kunt u mij bellen of mailen.

Westerman & Grave, diëtisten

Gezondheidshuis Stadshagen
Werkerlaan 156
8043 LK Zwolle

info@westermandieetadvies.nl

0529-480790

www.westermandieetadvies.nl

RECENT NIEUWS