Overige zorg

Mindfit biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) met een menselijke maat voor iedereen volgens eigentijdse regels en richtlijnen.Wij geloven - gesteund door onderzoek en ervaring - dat iedereen met een fitte geest gezonder leeft. Onze ggz-deskundigheid combineren wij met het lef om te doen wat nodig is om de psychische conditie van onze klanten te versterken. Daarbij geloven wij in de eigen kracht en veerkracht van mensen, waardoor zij in staat zijn om flexibel om te gaan met veranderingen en gebeurtenissen in hun leven en om zelf oplossingen te vinden. Wij stimuleren deze vaardigheden en moedigen dit aan op basis van positieve psychologie. Dit doen wij in persoonlijk contact en door online hulp. Persoonlijke ontwikkeling van onze klant, maar ook van onszelf, zien wij als een uitdaging die wij graag aangaan en waar wij energie van krijgen. Het is onze overtuiging dat mensen met psychische ziekten en problemen gebaat zijn bij zorg dichtbij huis. Daarom werken wij dichtbij onze klanten en samenwerkingspartners, in zelfsturende teams. Wij hebben vertrouwen in onze klanten, collega's en samenwerkingspartners en werken samen met professionals in de buurt volgens het principe ‘geven, gunnen en delen’.

Wat vindt u?

Bij de introductie van onze nieuwe website hebben wij er voor gekozen om “u” te gebruiken als aanspreektitel. Bij een evaluatie hebben we ons afgevraagd wat u prettiger vindt; “u” of “jij”. Daar hebben we nu iets op gevonden.

U kunt nog de hele maand april en tot 1 mei uw stem uitbrengen via deze online peiling. Graag nodigen we alle bezoekers van de website hiervoor uit. In mei plaatsen we de uitkomst op de website.

Hoe wilt u via de website worden aangesproken?