Overige zorg

Wouda Verbeek is als Oefentherapeut Cesar/ Mensendieck thuis in klachten die verband houden met houding en bewegingsgedrag. Daarnaast is zij gespecialiseerd in spanning gerelateerde klachten en slaaptherapie.

Centraal in de behandeling staat dat u zelf inzicht krijgt in de oorzaak van uw klachten. U leert met relatief eenvoudige aanwijzingen uw houding, uw omgeving en hoe u zich hierin beweegt beter af te stemmen. Hierdoor nemen de klachten af.
Als patiënt kiest u zelf uw doelen en maakt u samen met de therapeut een plan. Samen wordt gekeken naar de factoren die in uw situatie mee- of tegenwerken. Wat is er op dit moment nodig? Wat wilt u? Wat is voor u de beste manier om dit te bereiken?

Veel mensen ervaren pijn of problemen bij bewegingen in het dagelijkse leven. Oefentherapie Cesar/ Mensendieck kan een oplossing bieden en is geschikt voor volwassenen en kinderen. Ook wanneer u moeite heeft om een goede balans te vinden in het omgaan met spanning en stress geeft Oefentherapie praktische aangrijppunten om zelf weer verder te kunnen.

Redenen om te komen:

  • Spanning, overbelasting
  • Hyperventilatie, zwangerschap
  • Bekken(bodem)/urineverlies
  • Rugklachten
  • Nek- en schouderklachten
  • Stoornissen in de motorische ontwikkeling

Voor verbetering van:
Lichaamsgevoel, bewegingsgewoonten, (werk)houding, ademtechniek

Wouda werkt samen met collega Lisa Kuipers.

Wat vindt u?

Bij de introductie van onze nieuwe website hebben wij er voor gekozen om “u” te gebruiken als aanspreektitel. Bij een evaluatie hebben we ons afgevraagd wat u prettiger vindt; “u” of “jij”. Daar hebben we nu iets op gevonden.

U kunt nog de hele maand april en tot 1 mei uw stem uitbrengen via deze online peiling. Graag nodigen we alle bezoekers van de website hiervoor uit. In mei plaatsen we de uitkomst op de website.

Hoe wilt u via de website worden aangesproken?