Overige zorg

Zwanger in Zwolle?

Verloskundigenpraktijk Stadshagen is een kleine, knusse praktijk met de hoofdvestiging in de nieuwbouwwijk Stadshagen (Zwolle) aan de Sportlaan 2, maar nu ook een in het Gezondheidshuis, op diverse dagen in de week (momenteel vooral op maandagmorgen en donderdagmiddag).

Het is een praktijk met twee vaste, ervaren, gedreven en enthousiaste verloskundigen, die zich graag inzetten om jou te begeleiden naar het ouderschap. Wij bieden warme, kleinschalige, persoonlijke verloskundige zorg in Zwolle, in de wijk Stadshagen, maar ook in de omgeving. Onze zorg gaat verder, van kinderwens, zwangerschap, echo’s , voorlichting, bevalling tot aan spiraaltjes plaatsen.
Ben je eenmaal zwanger, dan volgt er een bijzondere periode in je leven. Veel verandert, zowel lichamelijk als emotioneel. Daarom is goede begeleiding belangrijk, wij stemmen op je af met onze aandacht en persoonlijke, maar ook professionele begeleiding en zorg.

De samenwerking met andere disciplines zoals huisartsen, bekkenfysiotherapie, dietiste of het sociale wijkteam draagt hieraan bij en werkt goed met de “korte lijntjes” binnen het Gezondheidshuis. Vraag gerust naar wat er zoal kan of ga naar verloskundigenpraktijkstadshagen.nl

Onze zorg gaat verder, zodat toekomstige ouders met een goed gevoel terug kunnen kijken op deze bijzondere periode met de start van een nieuw leven.

Graag tot binnenkort!
Irma van der Meer

 

RECENT NIEUWS