Mededeling inschrijven

Huisartsenpraktijk Werkeren en Huisartsenpraktijk De Verbinding zijn gesloten voor inschrijving van nieuwe patiënten.

Apotheek Gezondheidshuis is open voor inschrijving. U kunt zich online inschrijven via de onderstaande knop. 
Het is ook mogelijk u in te schrijven bij de algemene receptie van het Gezondheidshuis. Verwerking van de inschrijving duurt 10-14 dagen.

Voor Fysiotherapie Gezondheidshuis kunt u met of zonder verwijzing telefonisch of online een afspraak maken op werkdagen van maandag tm vrijdag.

Het online inschrijfproces bestaat uit twee stappen. Eerst vult u een aantal persoonsgegevens in. Wanneer u deze stap hebt doorlopen krijgt u een mail met het verzoek een aantal vragen te beantwoorden die gaan over uw gezondheid. Ten slotte stellen wij u tijdens deze tweede stap een aantal toestemmingsvragen. Pas als u beide stappen hebt doorlopen is de inschrijving compleet. 

U kunt meerdere personen tegelijk inschrijven, echter alleen als ze jonger zijn dan 16 jaar. Personen van 16 jaar of ouder dienen zichzelf in te schrijven. Dit is belangrijk omdat zij zelf de toestemmingsvragen dienen te beantwoorden. Deze methode is alleen toegankelijk voor patiënten uit Stadshagen.

Online inschrijven

Wij zijn wettelijk verplicht om uw identiteit te controleren. Wij vragen u daarom, na inschrijving, om bij uw eerst volgende bezoek aan het Gezondheidshuis een identificatie (paspoort, ID, rijbewijs) per nieuw ingeschreven patiënt te laten zien. 

Als u via een beveiligde omgeving wilt kunnen communiceren met uw nieuwe huisarts, dan kunt u zich daarvoor aanmelden via www.MijnGezondheid.net

Gegevensbescherming

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) verplicht zorgorganisaties om patiënten te informeren over wat er met zijn of haar gegevens gebeurt.

In onze privacyverklaring beschrijven wij hoe wij omgaan met uw rechten als patiënt (bijvoorbeeld inzage, correctie en verwijdering van informatie), wat wij met uw gegevens doen en hoe wij uw gegevens beschermen.

Tevens infomeren wij u over het Landelijk Schakelpunt (LSP).

We vragen u deze informatie door te nemen en bij vragen kunt u contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..