Menu tonen

Huisartspraktijk De Verbinding staat voor betrokken en kundige zorg. Dichtbij en vertrouwd bieden wij de zorg die bij u past. Met alle vragen over uw gezondheid kunt u bij ons terecht. Vaak volstaat advies of ondersteuning. Soms is langere behandeling of door één van onze huisartsten noodzakelijk of verwijzen wij u door naar andere zorgverleners in de wijk of naar het ziekenhuis. Huisartsenzorg is voor ons maatwerk en teamwerk: de juiste zorg op het juiste moment door de juiste persoon.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan zijn die meer dan welkom wanneer u ons spreekt of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Het antwoord op veel vragen vindt u tegenwoordig op het internet. Maar het kan lastig zijn om via Google de juiste sites te vinden. Voor betrouwbare informatie kunt u terecht op thuisarts.nl

Thuisarts.nl

Deze site geeft antwoord op vragen over ziektes en gezondheid. U vindt er betrouwbare informatie in begrijpelijke taal. Wij gebruiken deze website ook in onze prakitijk, om uitleg te geven aan patiënten tijdens het (telefonisch) spreekuur of om naar te verwijzen. Meer informatie


NHG Praktijkaccreditering

Huisartspraktijk De Verbinding is onderdeel van het Gezondheidshuis Stadshagen. Samen staan we voor kwaliteit – daar kunt u op rekenen en daar mag u ons op aanspreken! Het actueel certificaat: NHG geaccrediteerd is feitelijk hét keurmerk van het Nederlands Huisartsen Genootschap. Uw mening telt wanneer onze kwaliteit van zorg wordt getoetst. U kunt daarom benaderd worden voor het invullen van een vragenlijst, een interview of een patiëntenpanel om hierover met u in gesprek te gaan. We vinden het fijn als u hieraan meewerkt en eerlijk uw mening geeft en ons laat weten waarover u tevreden bent en waar de zorg beter kan.