Menu tonen

Huisartsenpraktijk Werkeren is gevestigd in het Gezondheidshuis in de wijk Stadshagen. Het team bestaat uit huisartsen en doktersassistentes, een verpleegkundig specialist, praktijkverpleegkundigen en praktijkondersteuners Geestelijke Gezondheidszorg.
Naast al deze medewerkers werken wij ook met een team van waarnemende huisartsen die deels vaste dagen per week, soms op wisselende dagen het team komt versterken in tijden van ziekte, vakantie en scholing.

Wie wij zijn en wat wij doen, kunt u lezen op deze website.

Onze informatie is 24 uur per dag 7 dagen per week beschikbaar. Kijk op uw gemak rond op onze site. Heeft u vragen of opmerkingen, dan horen we dat graag.

De HUISARTS is het eerste aanspreekpunt voor problemen met de gezondheid van zijn patiënten. De huisarts handelt medische problemen zelf af of verwijst door naar andere artsen of zorgverleners. De huisarts houdt spreekuren en legt huisbezoeken af. Ook draait de huisarts diensten op de HuisartsenPost Zwolle.

Voor steeds meer toepassingen zoals MijnGezondheidsNet maar ook (elektronische) verwijzingen naar het ziekenhuis is het nodig om over uw juiste e mail adres en telefoonnummer te beschikken. Zou u uw gegevens willen (laten) controleren en indien nodig willen aanpassen bij de receptie van het Gezondheidshuis?

Vergeet u uw telefoonnummer en e-mail adres bij uw kinderen niet ook meteen aan te passen?

Uw vaste huisarts

U heeft een vaste huisarts waar u terecht kunt na het maken van een afspraak. Bij afwezigheid van uw vaste huisarts wordt waargenomen door een koppelhuisarts. Zo krijgt u met zo min mogelijk wisselingen van huisarts te maken.

De koppelhuisartsen zijn:

  1. dr. Lut en dr. Korteschiel
  2. dr. Kockelkoren en dr. Oldenhof
  3. dr. Van Grieken en dr. Beintema

Op deze manier weet u wie uw vaste huisarts is en door wie er wordt waargenomen bij afwezigheid.

Alle huisartsen vinden het voorkomen van klachten ziekte belangrijk. Daarom is er bij alle huisartsen meer aandacht voor voeding en gezonde leefstijl.

NHG praktijkaccreditering

In de huisartsenpraktijk van het Gezondheidshuis wordt gewerkt aan kwaliteit en zorgverbetering. De medewerkers willen u zo goed mogelijk van dienst zijn. Zij werken volgens de richtlijnen van het Nederlands Huisartsen Genootschap (NHG) en hebben het predicaat GEACCREDITEERDE PRAKTIJK volgens de NHG.

Een door NHG gekeurde praktijk voldoet aan landelijk vastgestelde normen en werkt gericht aan kwaliteitsverbetering. Jaarlijks wordt de praktijk bezocht door een NHG-medewerker om na te gaan of de verbeteringen zijn uitgevoerd en of we nog aan de accreditatievoorwaarden voldoen. We willen de praktijk blijven verbeteren. Heeft u ideeën, opmerkingen of klachten? We horen het graag van u!

Waarneming tijdens vakantie

Als uw huisarts afwezig is i.v.m. vakantie dan nemen de andere huisartsen uitsluitend waar voor spoedgevallen.

Medische verklaring

Huisartsen mogen over bij hen ingeschreven patiënten geen medische verklaringen afgeven. Ook mogen zij de bij hun hen ingeschreven patiënten niet medisch keuren. lees meer...