Overige zorg

NL-PSY is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) waar onderzoek, diagnostiek, advies, begeleiding en behandeling van psychische klachten wordt geboden.

alleen op afspraak  kunt u terecht in het Gezondheidshuis voor bloedafname door medewerkers van Isala zie de website van Isala    U maakt een afspraak voor bloedafname via mijnIsala of telefonisch via 038-4242377. 

Expertisecentrum voor mannen, vrouwen en kinderen bij problemen met plassen, ontlasten, verzakkingen, vrijen en pijn in het bekkengebied. 

Ergotherapie helpt mensen met lichamelijke of psychische klachten bij het oplossen van problemen in het functioneren thuis, op school of op het werk. 

Met problemen op het gebied van uw stem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten, adem of het gehoor kunt u bij de logopedist terecht.

Podotherapie Innofeet heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van (top)sporters, patiƫnten met diabetes, kinderen en ouderen.

Samen met een van de medewerkers bespreekt u uw situatie en gaat u op zoek naar wat nodig is.

Wouda Verbeek is als Oefentherapeut Cesar/ Mensendieck thuis in klachten die verband houden met houding en bewegingsgedrag.

RECENT NIEUWS