NL-PSY

NL-PSY is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) waar onderzoek, diagnostiek, advies, begeleiding en behandeling van psychische klachten wordt geboden.

Bloedafname Isala

U kunt in het Gezondheidshuis op afspraak terrecht voor bloedafname door medewerkers van Isala.

Bekken&Bodem

Expertisecentrum voor mannen, vrouwen en kinderen bij problemen met plassen, ontlasten, verzakkingen, vrijen en pijn in het bekkengebied. 

Ergotherapie

Ergotherapie helpt mensen met lichamelijke of psychische klachten bij het oplossen van problemen in het functioneren thuis, op school of op het werk. Het persoonlijk welbevinden en de zelfredzaamheid worden door behandeling vergroot.

Logopediepraktijk

Met problemen op het gebied van uw stem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten, adem of het gehoor kunt u bij de logopedist terecht. De logopedist behandelt jonge en oudere kinderen, volwassenen en ouderen.

Innofeet

Innofeet biedt totale voetzorg om u te helpen bij klachten aan uw voet, enkel, knie, heup en/of lage rug. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan huidproblemen, standsafwijkingen, vermoeide benen of nagelproblemen.

Sociaal wijkteam

Soms zit je niet lekker in je vel. Of heb je vragen of zorgen over je kinderen, je relatie of ondersteuning nodig bij zelfstandig thuiswonen en vervoer. Dan helpt en adviseert het Sociaal wijkteam Zwolle je graag. Het Sociaal wijkteam ondersteunt je bij vragen rondom welzijn en zorg.

Oefentherapie Cesar / Mensendieck

Wouda Verbeek is als Oefentherapeut Cesar/ Mensendieck thuis in klachten die verband houden met houding en bewegingsgedrag. Daarnaast is zij gespecialiseerd in spanning gerelateerde klachten en slaaptherapie.