Overige zorg

Vanaf maandag 31 augustus 2020 kunt u weer terecht in het Gezondheidshuis voor bloedafname door medewerkers van Isala,  alleen op afspraak  zie de website van Isala    U maakt een afspraak voor bloedafname via mijnIsala en eventueel telefonisch via 038-4242377. 

NL-PSY is een organisatie voor specialistische geestelijke gezondheidszorg (SGGZ) waar onderzoek, diagnostiek, advies, begeleiding en behandeling van psychische klachten wordt geboden.

Daniëlle Westerman, diëtist, begeleidt mensen naar een gezondere leefstijl. Soms zijn het de kleine dingen die veel kunnen doen ten behoeve van uw gezondheid.

Ergotherapie helpt mensen met lichamelijke of psychische klachten bij het oplossen van problemen in het functioneren thuis, op school of op het werk. 

Met problemen op het gebied van uw stem, spraak, taal, afwijkende mondgewoonten, adem of het gehoor kunt u bij de logopedist terecht.

Podotherapie Innofeet heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van (top)sporters, patiënten met diabetes, kinderen en ouderen.

Jantine Bastiaan is oefentherapeut Cesar en Kinderoefentherapie. Oefentherapie is een paramedische behandelmethode die zich richt op de behandeling en voorkoming van klachten die het gevolg zijn van een onjuist houdings- en bewegingspatroon.

Samen met een van de medewerkers bespreekt u uw situatie en gaat u op zoek naar wat nodig is.

Wouda Verbeek is als Oefentherapeut Cesar/ Mensendieck thuis in klachten die verband houden met houding en bewegingsgedrag.

RECENT NIEUWS