Alle zorg onder één dak

Gezondheidshuis Stadshagen is de aanbieder van geïntegreerde en wijkgerichte eerstelijnszorg in de Zwolse wijk Stadshagen, gevestigd in gebouw Werkeren. We bieden goede en toegankelijke zorg voor alle bewoners in onze wijk.

U vindt hier al onze zorgaanbieders onder één dak: huisartsen, assistentes, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten en apotheek. Met elkaar verlenen we al 25 jaar zorg op hoog niveau. We vinden het belangrijk om die zorg voor u te blijven ontwikkelen, en onze samenwerking te blijven professionaliseren. Daarom volgen wij regelmatig nascholingsprogramma’s om de kwaliteit te kunnen waarborgen. Zo bent u steeds verzekerd van de beste zorg afgestemd op uw behoefte.

Al onze medewerkers zijn officieel geregistreerd. Met vragen en opmerkingen kunt u bij hen terecht.

Aanvullende zorgdiensten

Als aanvullende zorgdiensten biedt het Gezondheidshuis biedt ruimte aan: bloedafname Isala, diëtist, ergotherapie, podotherapie, oefentherapie Cesar / Mensendieck en het sociaal wijkteam. Zo kunt u in Gezondheidshuis Stadshagen terecht voor uw eerste en basale medische zorg.

Verantwoordelijkheid

Verantwoordelijkheid voor uw gezondheid en welzijn ligt uiteraard in de eerste plaats bij uzelf. Wanneer u problemen ondervindt met uw gezondheid kunt u rekenen op de steun van onze professionals. Zij houden ook al uw medische gegevens bij in een electronisch informatiesysteem.
Een selectie uit uw dossier is voor u en voor alle zorgprofessionals, inclusief huisartsenpost, beschikbaar. Op deze manier kan uw behandelaar elders, met uw toestemming, optimaal over u geïnformeerd worden. Vanzelfsprekend kunt u rekenen op discretie en zorgvuldigheid.

Al onze medewerkers willen graag dat u op een prettige en gezonde manier kunt wonen en werken. Daar maken wij ons sterk voor, dat is onze kijk op gezondheid in de wijk.