Menu tonen

Directe toegankelijkheid fysiotherapie DTF

Sinds januari 2006 kunt u rechtstreeks naar de fysiotherapeut zonder verwijzing van een huisarts of specialist. Onze fysiotherapeuten zijn opgeleid om een goede diagnose te stellen.

Bij twijfel en ook als blijkt dat u wel een verwijzing nodig heeft voor vergoeding, verwijst de fysiotherapeut u naar uw huisarts. Het is verstandig uw huisarts te laten weten dat u onder behandeling bent bij de fysiotherapeut. Uw huisarts kan daarmee rekening houden bij de behandeling van andere klachten.

Klachtenprocedure

Wanneer u ontevreden bent, stellen wij het op prijs dat u dit met ons bespreekt. Wellicht kunnen wij het probleem voor u oplossen. Blijf er niet mee rondlopen, want wij staan open voor uw opmerkingen. Klik hier ivm onze klachtenprocedure. 

Pluspraktijk en kwaliteit

Sinds 2012 zijn wij één van de Pluspraktijken in Nederland. Pluspraktijken zijn fysiotherapiepraktijken die voldoen aan de auditeisen gesteld door de grootste zorgverzekeraars met als doel de kwaliteit van de fysiotherapeutische zorg te maximaliseren. Wat zijn de voordelen voor u? Lees meer

Samenwerkingen en Netwerken

Optimale en kwalitatief hoogwaardige zorg vraagt om samenwerking en over eigen praktijkgrenzen heen kijken. Op die manier sluit zorg beter op elkaar aan en wordt een optimale zorg gewaarborgd.

Daarom zijn wij gehuisvest in een pand met andere zorgaanbieders waardoor samenwerken vergemakkelijkt wordt.

Samenwerking tussen de diverse fysiotherapeuten in het Gezondheidshuis biedt de mogelijkheid om binnen een totale behandeling gebruik te kunnen maken van de verschillende specialisaties, die ieder van ons heeft opgebouwd.

Huisreglement

‘Men maakt regels voor anderen en uitzonderingen voor zichzelf’.
Ondanks deze relativerende uitspraak van een 18-eeuwse Franse schrijver, hebben wij toch een aantal huisregels opgesteld. Belangrijkste is uiteraard dat wij (medewerkers) en u (patiënten en begeleiders) respectvol met elkaar omgaan. Mocht u nieuwsgierig zijn naar álle regels, lees ze hier.