Menu tonen

Apothekers

De apothekers zijn eindverantwoordelijk voor de kwaliteit van de apotheek. De apothekers houden toezicht op de taken die worden uitgevoerd door de overige medewerkers in de apotheek. Iedere werkdag is er minimaal één apotheker aanwezig en beschikbaar voor vragen van patiënten. Alle recepten die worden verstrekt in de apotheek, worden aan het eind van de dag gecontroleerd door een apotheker.

Apothekers team 2019

Van links naar rechts op de foto: Petra Baars-de Jong (BIG 89064675717), Nanja de Jong (BIG 99043051117), Beate Sanders (BIG 59054404717), Baukje Burm-Krikken (BIG 19057412917)

Apothekersassistenten

De apothekersassistent verricht alle werkzaamheden die nodig zijn voor het afleveren van een geneesmiddel op recept en het veilig adviseren van een zelfzorgmiddel. Zij staat u te woord aan de balie en aan de telefoon, maakt het recept klaar, bewaakt de veiligheid van het geneesmiddel, controleert collega’s, levert het geneesmiddel af en geeft hierbij de juiste voorlichting en advies.

Alle apothekersassistenten zijn vanaf 2018 KAOF-geregistreerd.

Apotheek teamfoto2 201910

Apotheekmedewerkers

In de apotheek zijn drie apotheekmedewerkers werkzaam, die ondersteunende werkzaamheden verrichten zoals het opruimen van de bestelling, het klaar zetten en opruimen van recepten en het aanvullen van voorraden.

Apotheekmedewerkers zijn niet bevoegd om u te helpen aan de balie, maar zijn intern opgeleid om de apothekersassistenten bij alle werkzaamheden te ondersteunen.

Jenny2

Bezorgers

Patricia, Hans en Corrina zijn de drie vaste bezorgers in dienst voor het bezorgen van geneesmiddelen aan huis. De bezorger is het visitekaartje voor de apotheek voor die mensen die niet in de gelegenheid zijn zelf hun geneesmiddelen op te halen. 

Apobezorgers