Menu tonen

bekkenfysiotherapie

Wat is bekkenfysiotherapie?

De bekkentherapeut behandelt zowel mannen als vrouwen met problemen in de bekkenregio. Onder de bekkenregio wordt verstaan: de spieren van het bekken en de bekkenbodemspieren, de lage rug regio en de heupen.

Binnen ons Gezondheidshuis hebben wij bekkentherapeuten gespecialiseerd in het behandelen van bekkenklachten bij zwangerschap.

Mogelijke indicaties bij bekkenklachten of pijn rondom bekkenregio:

  • pijn in lage rugregio
  • pijn bij de heupen
  • bekkenpijn in de periode rond en na de zwangerschap en bevalling

Vergoeding bekkenfysiotherapie

Omdat wij geen geregistreerd bekkenfysiotherapeut zijn, maar fysiotherapeuten met als aandachtsgebied: klachten van de bekkenbodem, valt deze therapie onder de reguliere fysiotherapeutische behandeling.

Jeanette van Tarel en Anouk Alferink - Vugteveen  zijn werkzaam als fysiotherapeut in het Gezondheidshuis met als extra aandachtspunt de bekkenregio.

 

Wat vindt u?

Bij de introductie van onze nieuwe website hebben wij er voor gekozen om “u” te gebruiken als aanspreektitel. Bij een evaluatie hebben we ons afgevraagd wat u prettiger vindt; “u” of “jij”. Daar hebben we nu iets op gevonden.

U kunt nog de hele maand april en tot 1 mei uw stem uitbrengen via deze online peiling. Graag nodigen we alle bezoekers van de website hiervoor uit. In mei plaatsen we de uitkomst op de website.

Hoe wilt u via de website worden aangesproken?