Menu tonen

Herhaalrecepten aanvragen kan op verschillende manieren. Wilt u bericht ontvangen dat uw geneesmiddelen klaar liggen, geef dan uw e-mailadres aan ons door. U ontvangt een ophaalcode. In het algemeen geldt voor herhaalrecepten een verwerkingstijd van 1 tot 2 werkdagen.

Telefonisch

Voor het telefonisch aanvragen van een herhaalrecept belt u met de receptenlijn van uw huisarts.

  • Huisartsen Werkeren: (038) 426 82 05
  • Huisartsen de Verbinding: (038) 426 24 01

Brievenbus

U kunt uw recepten of lege doosjes deponeren in de recepten-brievenbus. Deze hangt buiten naast de apotheek ingang.

Online

Een herhaalrecept aanvragen via internet is veilig en eenvoudig. Via www.mijngezondheid.net heeft u inzage in uw dossier en kunt u geneesmiddelen bestellen. Daarnaast kunt u via deze site een afspraak maken met uw huisarts in het Gezondheidshuis. Alle receptaanvragen worden ter goedkeuring voorgelegd aan uw huisarts.

Wilt u gebruik maken van Mijngezondheid.net, meldt u zich dan eenmalig aan via dit aanmeldformulier. Vervolgens kunt u inloggen op Mijngezondheid.net met uw DigiD met sms-code. Heeft u geen DigiD met sms-code, dan kunt u deze aanvragen via www.digid.nl.

Wanneer u uw (herhaal)recept doorstuurt naar de apotheek kunnen wij uw recept alvast klaarmaken. Dit zorgt voor een kortere wachttijd in de apotheek. Wanneer het geneesmiddel besteld moet worden, doen wij dit direct zodat uw bestelling compleet is wanneer u het op komt halen.

Herhaalservice

Gebruikt u langdurig dezelfde geneesmiddelen, dan kunnen wij zorgen dat ze telkens vanaf een vooraf afgesproken dag klaarliggen. Als u hiermee wilt starten, spreekt u dit dan af met een van onze apothekers. De apotheek zorgt voor het aanvragen van de recepten bij uw huisarts.

RECENT NIEUWS