Menu tonen

Marielle Veldman POH lichter  

Mariëlle Veldman - Praktijkverpleegkundige (PVK)

Marielle is onze praktijkverpleegkundige. Zij speelt een belangrijke rol bij de zorg voor patiënten met diabetes (suikerziekte), chronische longziekten (astma en COPD) en patiënten met (een verhoogde kans op) hart- en vaatziekten. Ook is zij betrokken bij de ouderenzorg. Zij coördineert de zorg voor deze kwetsbare groep binnen de praktijk.
Wilt u stoppen met roken – dan kunt u bij Mariëlle terecht voor begeleiding. De zorg die zij verleent gaat in nauw overleg en samenwerking met de huisartsen en assistentes.Een gezonde en passende leefstijl staat voorop bij de (zelf)zorg voor chronische ziekte. Binnen het Gezondheidshuis worden verschillende leefstijlprogramma’s aangeboden. We werken daarbij samen met andere zorgverleners, zoals de fysiotherapeuten en de diëtiste.

Rene Tenhagen

René Tenhagen - Praktijkondersteuner Geestelijke Gezondheidszorg (POH-GGZ)

Volwassenen, jongeren of kinderen met psychische problemen kunnen binnen huisartspraktijk De Verbinding terecht bij onze praktijkondersteuner GGZ René. Dit kan door een eenmalig gesprek of kortdurende behandeling. Ook biedt hij zorg aan kinderen (en hun ouders) voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags- en opvoedingsproblemen. Waarnodig kan hij u doorverwijzen voor naar passende hulpverlening binnen de regio. U kunt via uw huisarts een verwijzing vragen naar de praktijkondersteuner GGZ.

Een consult bij de praktijkondersteuner valt onder de basisverzekering en heeft geen invloed op uw eigen risico.