Menu tonen

- telefonisch via Fysiotherapie Gezondheidshuis (038) 426 83 05

- telefonisch bij Receptie Gezondheidshuis (038) 426 82 00

- aan de Receptie en / of Fysiotherapie balie Gezondheidshuis

- online via het digitale aanmeldformulier 

Neemt u bij de eerste behandelafspraak het volgende mee:

  • indien aanwezig een verwijzing
  • uw identiteitsbewijs
  • een handdoek

U neemt plaats in de hal of vide op de eerste verdieping bij de behandelruimtes fysiotherapie (dus niet in de huisartsenwachtruimte), u hoeft zich niet te melden aan de balie. Uw fysiotherapeut haalt u op voor de behandeling.

Blijf thuis bij symptomen die kunnen duiden op corona. Oók als u gevaccineerd bent. We volgen hierin de maatregelen van de overheid.  

Afspraak wijzigen

Annulering van een behandeling dient minimaal 24 uur van tevoren te gebeuren. Bij een niet nagekomen afspraak kan 75% van het behandeltarief als gereserveerde tijd bij u in rekening gebracht worden. Bij ziekte in het weekend meldt u zich op maandagochtend vóór 10.00 uur af, zonder extra kosten voor u.

Verwijzing of Directe toegang

Via de Directe Toegankelijkheid Fysiotherapie (DTF) kunt u zonder verwijzing terecht voor reguliere fysiotherapie. Bij de meeste verzekeraars is voor behandeling aan huis een verwijzing nodig. Voor aandoeningen die voorkomen op de chronische lijst is een verwijzing van uw huisarts of specialist nodig. Uw afspraak wordt op zo kort mogelijke termijn gepland, bij acute klachten wordt u binnen 1 à 2 werkdagen gezien.