Menu tonen

fysiotherapie

Fysiotherapie

Nadat een goede diagnose is gesteld, is het uiteraard van belang dat u direct kunt starten met de behandeling of revalidatie. Na de intake worden direct vervolgafspraken gemaakt, op dagen en tijden die u ook goed uitkomen.

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Met zijn kennis en kunde helpt de fysiotherapeut u bij het voorkómen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten aan het bewegingsapparaat. U krijgt altijd zorg op maat, passend bij uw persoonlijke situatie en gericht op het doel dat u wilt bereiken.

Elk jaar gaan ruim drie miljoen mensen naar de fysiotherapeut. Dit zijn mensen van alle leeftijden met verschillende leefstijlen en allerlei soorten klachten:

  • blessures, RSI-klachten of pijnklachten, bijvoorbeeld in de armen, benen, schouders en rug, veroorzaakt door sporten, werk, hobby’s, overbelasting, verkeerde houding of door het ouder worden.
  • (chronische) aandoeningen waarvoor medische begeleiding noodzakelijk is.
  • revalidatie na een operatie of ongeval. Of voorafgaand aan een operatie om uw de conditie te verbeteren, waardoor men sneller herstelt en zo optimaal mogelijk kan blijven bewegen.

U kunt met of zonder een verwijzing van uw huisarts of medisch specialist bij de fysiotherapeut terecht. Reguliere fysiotherapie wordt vergoed vanuit de aanvullende verzekering. 

Wat vindt u?

Bij de introductie van onze nieuwe website hebben wij er voor gekozen om “u” te gebruiken als aanspreektitel. Bij een evaluatie hebben we ons afgevraagd wat u prettiger vindt; “u” of “jij”. Daar hebben we nu iets op gevonden.

U kunt nog de hele maand april en tot 1 mei uw stem uitbrengen via deze online peiling. Graag nodigen we alle bezoekers van de website hiervoor uit. In mei plaatsen we de uitkomst op de website.

Hoe wilt u via de website worden aangesproken?