Menu tonen

Alleen in geval van nood, bij een spoedgeval belt u:

Overdag tijdens werkdagen


praktijk Werkeren (038) 426 82 02

praktijk De Verbinding (038) 426 24 09


Voor eerste hulp kunt u binnen de openingstijden direct terecht bij uw eigen praktijk in het Gezondheidshuis - praktijk Werkeren of praktijk De Verbinding. Ook als u denkt dat u naar het ziekenhuis moet, kunt u beter eerst naar de praktijk komen. De huisarts kan u vaak zelf behandelen en zo nodig doorverwijzen naar een specialist. Als u van tevoren belt houden wij rekening met uw komst!


Tijdens avond / nacht / weekend / feestdagen


0900 - 333 6 333


Dit is het nummer van de Huisartsenpost Zwolle.

Wanneer er buiten kantooruren sprake is van spoed of urgente zaken die niet tot de volgende dag kunnen wachten belt u met de Huisartsenpost .

U wordt te woord gestaan door een ervaren doktersassistente, die samen met u bepaalt welke hulp noodzakelijk is. Zij geeft telefonische adviezen, maakt een afspraak bij de dienstdoende huisarts op de huisartsenpost of regelt een (spoed)visite.

Adres:
Dr. Van Heesweg 2
8025 AB Zwolle

 

Apotheek spoedzorg


Voor apotheek spoedzorg klikt u hier

Wat vindt u?

Bij de introductie van onze nieuwe website hebben wij er voor gekozen om “u” te gebruiken als aanspreektitel. Bij een evaluatie hebben we ons afgevraagd wat u prettiger vindt; “u” of “jij”. Daar hebben we nu iets op gevonden.

U kunt nog de hele maand april en tot 1 mei uw stem uitbrengen via deze online peiling. Graag nodigen we alle bezoekers van de website hiervoor uit. In mei plaatsen we de uitkomst op de website.

Hoe wilt u via de website worden aangesproken?