Menu tonen

Klaar terwijl u wacht

Na uw bezoek aan de arts, wordt uw recept electronisch doorgestuurd of aan u meegegeven. In de meeste gevallen maken wij deze medicatie voor u klaar terwijl u wacht.

Ophaalcode

Indien uw emailadres bij ons bekend is, ontvangt u bericht als de door u aangevraagde medicatie in de apotheek voor u klaar staat. Met de ophaalcode die in dit bericht wordt meegestuurd, kunnen wij u snel helpen.

Kluis

Wilt u niet wachten tot uw geneesmiddelen zijn klaargemaakt of kunt u ze niet tijdens openingstijden afhalen, dan zijn de 24-uurs-kluisjes een uitkomst. U kunt zich hiervoor aanmelden in de apotheek of door een aanmeldformulier te downloaden.

pdf icon  Informatie 24-uurs-kluisjes
pdf icon  Gebruiksinstructie 24-uurs-kluisjes

Bezorgservice

Bent u niet in staat om naar de apotheek te komen, dan bezorgen wij op uw verzoek uw geneesmiddelen gratis thuis. Wij bezorgen iedere werkdag tussen 12.00 - 20.00 uur.

Oude geneesmiddelen

Oude geneesmiddelen horen bij het chemisch afval. Lever ze daarom in bij de apotheek of bij de chemokar van de gemeente. In de apotheek zamelen wij afval gescheiden in. Doosjes: alleen de strip, flesjes en tubes: verwijder het doosje en etiket voor uw privacy, gebruikte naalden; altijd in een naaldencontainer.